Spring navigationen over og gå direkte til indhold

Altaneftersyn

Trænger din beton-altan til et eftersyn?

Har du købt ny bolig med altan, eller har du haft din altan længe, kunne det godt være tid til at få tjekket tilstanden på altanen. Det er nemlig dit ansvar, som ejer, at sikre, at din altan er sikker at færdes på.

 

Gamle altaner

Det er specielt gamle beton-altaner, som er opført før 1970, der bør tjekkes. Dengang byggede man ikke med samme fokus på f.eks. materialernes levetid, og jernet der bærer altanen kan være tæret; også selvom det er galvaniseret med zink. Beton og murværk kan også være mere eller mindre nedbrudt efter så mange år. I Danmark findes der faktisk tusindvis af betonaltaner, som allerede har overskredet deres forventede levetid.

 

Vedligehold og eftersyn

Altankollaps sker desværre ind imellem, og det kan naturligvis have rigtigt alvorlige konsekvenser. Vi anbefaler, at du sørger for løbende vedligehold af din altan, og at du sørger for at få den kontrolleret jævnligt, så du altid kan føle dig tryg ved at færdes på din altan.

Hvis du gerne vil sikre dig og få din altan kontrolleret, så kontakt os for tilbud på et eftersyn. Vi kan både stå for eftersynet og evt. efterfølgende renovering eller opsætning af ny altan.

 

Send en mail til salg@gilbro.dk

... eller ring til os på 

43 90 21 61